Een ijzersterk merk

Een ijzersterk merk

Het merk Visgilde is enorm bekend onder consumenten. We werken met alle leden nauw samen, waardoor we al jaren profiteren van de hoge kwaliteit van ieder lid. Door automatische aansluiting bij de branchevereniging lopen we daarnaast op alle vlakken voorop. Een vrij in te vullen assortiment, afgestemd op de lokale markt, in combinatie met puur vakmanschap bewijzen de klant bij ieder bezoek dat hij bij Visgilde goed zit. U merkt het zelf al nog voordat u het merk Visgilde op de gevel heeft staan. Bijvoorbeeld bij een financieringsaanvraag bij uw bank, met Visgilde heeft u een streepje voor. Sluit u aan bij de vereniging en u ziet direct nieuwe klanten terug in uw winkel!

Zelfstandig ondernemen

U bepaalt zelf uw assortiment, zonder verplichting. Maar u kunt wel gebruik maken van voordeel bij ons supporternetwerk, bijvoorbeeld voor verpakkingen in Visgilde huisstijl.

Uniek onderscheidend assortiment

U maakt het verschil met uw concurrent door onze exclusieve Visgilde specialiteiten. Ontwikkeld door onze eigen productspecialisten en nergens anders verkrijgbaar.

Gezonde blik en leren van elkaar

Algemene jaarlijkse keuring van uw bedrijf met certificaat werpt een gezonde blik op uw bedrijf. Tijdens meerdere werkgroepen per jaar, leert u van elkaar en voeren tips en verkoopsuccessen de boventoon.

Altijd verbeteren

Vaktechnische ondersteuning, bijvoorbeeld bij uw vitrine-invulling, door onze vakmedewerkers die zelf ook winkels hebben.

Herkenbare communicatie

Visgilde heeft een groot deel van haar naamsbekendheid niet alleen te danken aan de kwaliteit van de leden, maar ook aan de communicatie van het merk zelf. Zowel leden, die het naam- en beeldmerk van Visgilde in vele uitingen voeren, maar ook vanuit het verenigingskantoor. Dit leidt dan ook tot ene herkenbare vorm van communiceren die veel consumenten direct herkennen.

Herkenbare communicatie

Altijd online

U profiteert van de landelijke Visgilde website, maar heeft ook een lokale website tot uw beschikking. Beide altijd actueel met de vis, specialiteit en recept van de maand. Uitbreiding met een bestellijst, webshop en social media zijn mogelijk. Visgilde stuurt een landelijke digitale  nieuwsbrief naar alle aangesloten consumenten.

Promotiepakket

Ieder seizoen een uniek en nieuw pakket met promotie voor de vis van de maand, recepten en de specialiteiten. Suggesties voor aanbiedingen en recepturen staan allemaal voor u klaar. Uw winkel heeft ieder seizoen de juiste stijl.

Beeldschermen in uw winkel

Altijd wat te beleven tijdens het wachten: instore communicatie op maat, met naar wens de aanbiedingen uit het pakket. Gevuld met foto’s, filmpjes en meer.

Altijd actueel

Altijd actueel

We lopen altijd mee met veranderingen. Zo kunt u rekenen op de juiste ondersteuning bij actuele momenten in het jaar. Bijvoorbeeld rondom het seizoen Hollandse Nieuwe. Waarbij we vooraf een haring snij keuring organiseren om het ambacht van u en uw medewerkers op te frissen.

Unieke Mijn Visgilde portaal

Het digitale portaal tot alle informatie, met de mogelijkheid om zelf posters te maken, uw website te beheren en mailings te versturen. Uw beheert er ook uw schermen. Natuurlijk vindt u er alle informatie en leest u
er het laatste nieuws.

Branchevereniging

Automatisch lidmaatschap van de branchevereniging, waarmee u toegang krijgt tot de hygiënecode, arbocatalogus, allergeneninformatie en meer. U profiteert ook van exclusief ledenvoordeel.

Op de hoogte

Maandelijks brengen we u op de hoogte van het laatste verenigingsnieuws middels de digitale ledennieuwsbrief. Jaarlijks organiseren we ook een ledenvergadering om u de plannen voor het komende jaar te presenteren.

Trainingen & cursussen

Gezamenlijk organiseren we trainingen. Bijvoorbeeld BHV, werkgroepavonden en de jaarlijkse ledendag.

Trends

Trends en ontwikkelingen worden nauwkeurig gevolgd en doorvertaald zodat onze leden bij de tijd blijven.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Beleef dan Visgilde op de beste manier: door ze te bezoeken. Bezoek een Visgilde bij u in de buurt via onze winkelzoeker. Bekijk de winkel vanuit het perspectief van de consument en maak kennis met de Visgilde collega’s. Ervaar de vrijheden van de formule en zie hoe u uw eigen ideeën en identiteit kwijt kunt binnen Visgilde. Vul ook het interesseformulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Zoek uw Visgilde